Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "SeitsemÀn Kirkkoa" by Dr. Jaerock Lee * Book PDF Kindle ePub Free

SeitsemÀn Kirkkoa

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: SeitsemĂ€n Kirkkoa
  • Author : Dr. Jaerock Lee
  • Release Date : January 04, 2016
  • Genre: Bible Studies,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 8459 KB

Description

Viestit seitsemĂ€lle kirkolle ovat kirjeiden muodossa. Ne toimivat hyvĂ€nĂ€ opetuksena myös nykyajan kirkoille ja uskoville. Me voimme nĂ€hdĂ€ niistĂ€ minkĂ€lainen Jumalan ylistĂ€mĂ€ ideaalinen kirkko on. TĂ€mĂ€ johtuu siitĂ€ ettĂ€ Efeson, Smyrnan, Pergamon, Thatiran, Sardeen, Filadelfian ja Laodikean kirkot edustavat kaikkia tĂ€mĂ€n maailman kirkkoja. 


SeitsemÀn kirkon opetus ei ole vain yksi historiallinen tarina. KyseessÀ on vilpitön viesti Herralta joka tahtoo herÀttÀÀ kaikki kirkot kautta kaikkien aikojen. NÀmÀ saattavat tunnustaa rakastavansa Herraa suuresti mutta on silti useita kirkkoja joiden tulisi tutkiskella itseÀÀn nÀhdÀkseen ovatko he sellaisella polulla joka ei ole Herralle mieluinen. //


Useimmissa urheilulajeissa on sekÀ yksilö- ettÀ joukkuekilpailuja. Sama koskee uskoa. TuomionpÀivÀnÀ tuomitaan jokaisen yksilön lisÀksi jokainen kirkko. Tuolloin jokaisen kirkon saaman tuomion mukaan niille annetaan joko palkkioita tai sitten pÀinvastaisia tuomioita.


Myös pastori, kirkon pÀÀ, saa tuomionsa sekĂ€ oman yksilöllisen uskonsa mukaan ettĂ€ myös paimenena. HĂ€net tuomitaan tarkasti sen mukaan kuinka hĂ€n on ohjastanut kirkkoaan ja hĂ€nelle uskottua laumaa Herran nimessĂ€. Pastorien tulisi tietenkin seurata Herran tahtoa ohjatessaan kirkkoa ja laumaansa Jeesuksen Kristuksen nimessĂ€ perustetun kirkon pÀÀnĂ€. Muutoin tuomion kestĂ€minen olisi hyvin vaikeaa. 


Jaak. 3:1 sanoo: ”Veljeni, Ă€lkööt aivan monet teistĂ€ pyrkikö opettajiksi, sillĂ€ te tiedĂ€tte, ettĂ€ me saamme sitĂ€ kovemman tuomion.” Jos pastori taas johdattaa laumansa vihreille laitumille ja hiljaisille vesille ja opastaa heidĂ€t hyville taivaan kuningaskunnan asuinsijoille, hĂ€n saa taivaassa vertaansa vailla olevia palkkioita ja kunnianosoituksia.


Joten seitsemÀlle kirkolle osoitettu sanoma on Herran vilpitön kehoitus kaikille maailman kirkkojen papeille ja uskoville. Kirkkojen tÀytyy seistÀ vakaasti jotta Jumalan lapset voivat seistÀ vakaasti. TÀmÀn tÀhden Herra lÀhetti vilpittömÀn kehoituksensa lukuisille kirkoille ja työntekijöilleen.


”Jolla on korva, se kuulkoon, mitĂ€ Henki seurakunnille sanoo.”


PDF Ebook Download "SeitsemÀn Kirkkoa" Online ePub Kindle